Trouwringen Amersfoort
Plan afspraak Bel ons
lovebook

Rauschmayer – Een trouwringenatelier met liefde en passie

Sinds 1963 ontwikkelt en produceert trouwringenatelier Rauschmayer hoogwaardige ringen.

Het typische kwaliteitskenmerk zijn de ingegraveerde geluksduiven, die staan voor vrede en welzijn, voor liefde, voor geluk en voor trouw. We willen de herinnering levend houden aan dat gevoel van verbondenheid. Daarom voorzien we elke trouwring sinds 1963 van twee ingegraveerde duiven.

01Kies de beste pasvorm


Samen met jouw Rauschmayer designer creëer je op intuïtieve en creatieve wijze jouw one-of-a-kind, gepersonaliseerde ringen. Door middel van realtime rendering, eindeloze design mogelijkheden en professionele begeleiding komen jullie samen tot een schitterend, uniek ontwerp. Maar begin bij het begin: het bepalen van de pasvorm.
02Rauschmayer – Een trouwringenatelier met liefde en passie

Trouwring designer

Ontwerp de trouwring van je dromen, vanaf de basis. Combineer een grote verscheidenheid aan legeringen, formaten, oppervlakken, kleuren en briljanten. Elegant platina met warm goud of romantisch rose goud, hoogglans of zandsteen met sprankelende briljanten - jouw verlangens kennen geen grenzen.

Red Gold

White Gold

Yellow Gold

04Voltooi het ontwerp

Diamant

Bij Rauschmayer kies je zelf de hoeveelheid, grootte en kleur van de diamant. Rauschmayer biedt u de unieke mogelijkheid om te kiezen tussen natuurlijke diamanten en laboratorium, conflictvrije diamanten. Welke je ook kiest, we garanderen altijd de hoogste kwaliteit.

Patronen

Patronen geven een sieraad een stijlvolle uitstraling. Je kunt kiezen uit een groot aantal patronen en organische ontwerpen, alle geïnspireerd door vormen uit de natuur.

Raak geïnspireerd door vormen uit de natuur en geef uiting aan jouw eigen stijl met een modern en tegelijkertijd tijdloos patroon.

Afspraak maken

Maak een afspraak om je eigen ring te ontwerpen in onze winkel.

Bel voor een afspraak