Plan afspraak Bel ons
lovebook


Trouwpakken Haarlem


Wordt binnenkort jouw huwelijk voltrokken? Ben je je op dit moment aan het voorbereiden op de huwelijksdag en ben je nu aangekomen bij het bekijken van trouwpakken? Haarlem heeft jouw voorkeur als bestemming, maar je wilt ook graag op internet alvast wat indrukken opdoen? Bekijk dan snel de collectie op onze website, waar je een ruime keuze aan betaalbare trouwpakken zult vinden.

Trouwpakken Haarlem


Indien je bereid bent om voor trouwpakken Haarlem even te verlaten, dan doe je er goed aan om een pasafspraak te maken bij Valkengoed Wedding Fashion. Wij zijn centraal in Nederland gevestigd in Amersfoort, eenvoudig te bereiken vanuit Haarlem via de A1 (snelste route) of per trein. Binnen een klein uur tref je onze bruidszaak aan het Prinses Julianaplein 4-5. Onze deskundige medewerkers maken graag van de gelegenheid gebruik om jou te helpen de juiste keuze te maken! Bij ons kan je te allen tijde terecht voor:

  • een bruidsjurk
  • een trouwkostuum
  • trouwschoenen voor hem en voor haar
  • sieraden
  • en nog veel meer


Bij ons krijg je waar voor je geld


Valkengoed helpt jou graag bij de zoektocht naar het ideale trouwpak. Bij een trouwpak komt het er echt op aan. De huwelijksdag is de dag van jouw leven en dan wil je er op je best uitzien. En daarom is het een verstandig idee om een weloverwogen keuze te maken wat betreft trouwpakken. Wij zijn een bruidszaak waar de klant echt koning is en waar je deskundig wordt geholpen in een ontspannen sfeer. Bij Valkengoed zijn we pas tevreden zodra jij helemaal happy bent met je nieuwe trouwpak!

Inspiratie