Plan afspraak Bel ons
lovebook

Trouwpakken Amsterdam


Ben je op zoek naar trouwpakken? Amsterdam is ook dankzij internet zeker niet de enige stad waar je terecht kunt. Zo vind je op een kleine afstand Valkengoed Wedding Fashion in Amersfoort, maar je kunt natuurlijk ook eerst een blik werpen op de website. We hebben zelfs een magazine waar je al een en ander in kunt bekijken. In onze winkel vind je niet alleen maar trouwkostuums, er is nog veel meer te vinden. Denk bijvoorbeeld aan bruidsjurken, herenschoenen, sieraden, manchetknopen, bruidslingerie, noem maar op. Onze winkel in de omgeving van Amsterdam biedt dus al een heel assortiment waar je een complete outfit kunt vinden voor een bruid of bruidegom. Doordat wij alles onder één dak aanbieden kun je in één keer het totale plaatje bekijken. Zo weet je op je trouwdag zeker dat alles goed op elkaar is afgestemd.


Trouwkleding van je dromen

Trouwpakken, Amsterdam of Amersfoort… De stad is niet belangrijk. Het gaat erom dat je de trouwkleding van je dromen kunt vinden. En bij Valkengoed hebben we zo veel te bieden dat de kans dat je hier slaagt aanzienlijk is. Ten eerste is er een sterke service. Je wordt niet alleen vriendelijk geholpen, maar de kleding wordt ook op maat gemaakt zodat deze helemaal goed past. Daarbij is de veelzijdigheid iets wat veel klanten kunnen waarderen. Zo hoef je niet naar onnoemelijk veel winkels om alles te kopen, maar kun je gewoon bij één winkel slagen. Aangezien je waarschijnlijk al veel tijd kwijt bent aan het regelen van de receptie, het versturen van uitnodigingen, het bepalen van de aankleding, het regelen van de locatie en nog veel meer. Daarom is het wel zo handig als je met de kleding niet zo veel tijd kwijt bent en dit snel geregeld kan worden zodat je daar geen zorgen meer om hebt. Dan kun je met een gerust hart andere dingen regelen en weet je dat het met de trouwkleding helemaal goed zit. Kom langs in onze winkel en ervaar zelf de deskundigheid van onze stylisten. Samen met jou stellen we het ideale trouwpak samen. Door de persoonlijke sfeer en service laten we je je op je gemak voelen zodat het een ontspannen dag wordt waarbij jij als klant centraal staat.

Online pasafspraak maken

Kom langs in onze winkel en laat onze stylisten je helpen om de juiste keuze te maken. Onze stylisten geven je persoonlijk advies en zijn op de hoogte van alle trends op het gebied van trouwpakken. Maak online een pasafspraak en kom langs om diverse trouwpakken te passen. Door een afspraak te maken weet je zeker dat onze stylisten de tijd voor je hebben om je te helpen bij het vinden van het trouwpak van je dromen.

Trouwpakken Amsterdam

Inspiratie