Plan afspraak Bel ons
lovebook


Trouwpak Eindhoven


Mocht je op zoek zijn naar een mooi trouwpak, Eindhoven als woonplaats hebben en liever niet te diep in de buidel willen tasten, dan ben je nu op de goede plek beland. Bij Valkengoed Wedding Fashion vind je namelijk betaalbare bruidsmode die bijzonder stijlvol is, waar u in straalt en waar je je prettig in kunt bewegen. Wij doen er alles aan om, samen met jou, het perfecte pak te vinden. Doe alvast inspiratie op, op onze website en kom langs in ons atelier!


Trouwpakken Eindhoven en omgeving


Veel mensen denken dat zij altijd in hun eigen woonplaats of ergens in de buurt moeten gaan kijken als ze op zoek zijn naar een trouwpak. Als ook jij niet te veel geld neer wilt tellen voor een trouwpak, Eindhoven de plek is waar je woont en het niet erg vindt om eventjes onderweg te zijn, ben je van harte welkom in onze schitterende winkel in Amersfoort, waar je:

  • nooit te veel betaalt
  • vriendelijk geholpen wordt
  • een ruime keuze hebt
  • kunt profiteren van leuke kortingsacties


Klinkt dit jou als muziek in de oren en zou je ook wel graag in onze bruidszaak komen passen? Valkengoed verwelkomt je graag als een nieuwe klant in ons atelier.


U zult geen spijt krijgen van uw keuze voor ons


Ben je bereid om voor een trouwpak verder te kijken dan Eindhoven om te vinden wat je zoekt? Onze winkel is centraal in Nederland gevestigd, zodat de reistijd nooit bijzonder groot wordt. Onze stylisten staan te popelen om jou de goede keuze helpen te maken in een ontspannen sfeer. Daarnaast hebben wij de nieuwste collecties van de bekende A-merken in ons assortiment zoals Cossmo, Immediate en Archetipo. Om het plaatje compleet te maken hebben wij naast trouwpakken ook trouwschoenen, manchetknopen en andere accessoires. Zo slaag je bij ons in één keer voor het totale plaatje. Wij zijn namelijk pas tevreden, wanneer jij laaiend enthousiast bent. Maak online een pasafspraak en kom langs in onze winkel!

Heb je nog vragen over het een of het ander? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Inspiratie