Plan afspraak Bel ons
lovebook

Trouwmode Man


Een uitgebreide collectie jurken en pakken volgens de nieuwste trouwmode vindt je bij Valkengoed. Bij trouwmode voor man en vrouw is het belangrijkste dat de jurk en het pak perfect bij jullie wensen aansluit. Pas als de trouwmode perfect bij je past kan je echt stralen. Met de perfecte trouwmode zijn jullie letterlijk het stralende middelpunt van jullie bruiloft.


Exclusieve trouwmode voor man en vrouw


Valkengoed uit Amersfoort is in de wijde omgeving van Utrecht bekende als de expert in exclusieve trouwmode. In onze winkel vindt je de exclusieve merken die niet bij elke winkel in trouwmode beschikbaar is. Bekijk gerust eens de collectie trouwjurken en trouwpakken of ga direct naar het merk van je keuze. De heren maken hun keuze in de collecties van Archetipo, Cossmo, Immediate, Javier Arnaiz en Wilvorst. De dames vinden hun trouwjurk in de collecties van:
Blue & Enzoani, Cosmobella, Creations of Leijten, Cymbeline, Demetrios, Ian Stuart, Ladybird, Linea Raffaelli, Marylise,Modeca, Pronovias, Rembo Styling, San Patrick, Sincerity en White One.


Jullie trouwmode


Welke trouwjurk en trouwpak past nou echt bij jullie? Om dit echt te ontdekken kom je gewoon lekker passen. Onze adviseurs weten alles over trouwpakken en trouwjurken en geven je vakkundig en heel persoonlijk advies. De coupeuses maken uiteindelijk jullie trouwmode helemaal perfect op maat. Jullie outfit maken we af met passende schoenen, accessoires enbruidslingerie voor de bruid en manchetknopen en schoenen voor de heren. Maak gerust een afspraak om alle collecties rustig met een adviseur door te lopen. Natuurlijk mag je de trouwmode die je mooi vindt passen en mag je iemand meenemen. Voor vragen kan je ook altijd even bellen of mailen, wij helpen je heel graag!

Inspiratie