Plan afspraak Bel ons
lovebook


Trouwkostuum Groningen


Mensen rijden stad en land af voor het ideale trouwkostuum. Het is immers een pak wat je op één van de mooiste dagen van je leven draagt. Iedereen let de hele dag op de bruid in haar bruidsjurk. Maar ook naar de man wordt de hele dag gekeken in zijn trouwkostuum. Groningen kan een plek zijn om te zoeken, maar ook andere plaatsen worden veel bezocht. De zoektocht naar een uniek pak vergt veel tijd. En opties zijn er gigantisch veel. Het maakt dan niet uit hoe ver je moet reizen voor het ideale trouwkostuum. Van Groningen naar Amersfoort is een zeer acceptabele reis en zeker de moeite waard. Daar vind je aan het Prinses Julianaplein een unieke bruidswinkel voor de man en de vrouw. Voor de man is een keuze uit 5 verschillende en eigenzinnige merken, stuk voor stuk zijn dit merken die gespecialiseerd zijn in trouwkostuums. De merken die wij voeren zijn:

           • Immediate
           • Roberto Vicentti
           • Cossmo
           • Cavaliere
           • Archetipo

Trouwkostuum Groningen


Valkengoed Wedding Fashion kleedt al 30 jaar echtparen voor hun grote dag. Hier is dus een uitgebreide expertise aanwezig en ervaren medewerkers die het als hun taak zien jou te kleden met het door jou gekozen trouwkostuum. Groningen naar Amersfoort is een reis van ongeveer 1,5 uur, maar dat is het meer dan waard. De medewerkers helpen je niet alleen bij het uitzoeken van het voor jouw perfecte trouwkostuum, maar leveren ook meer diensten. Net al bij de vrouw, moet ook de man in een op maat gemaakt trouwkostuum acte de presence geven op de grote dag. Aanpassen van de lengte van de broekspijpen is een mogelijkheid. Net als aanpassen van de taillering zodat het pak ideaal valt. Of verlengen of verkorten van de mouwen of het colbert zijn allemaal aanpassingen die in hun eigen atelier worden gedaan. Uiteindelijk zal je met een perfect op maat gemaakt trouwkostuum terug naar Groningen reizen. Hoe de reis van Groningen naar Amersfoort precies gaat, vindt u hier onder.

Routebeschrijving Groningen naar Amersfoort


Vanuit Groningen vertrek je in zuidelijke richting naar Assen en Hoogeveen. Bij Hoogeveen houd je rechts aan en volg je de borden A28 naar Meppel, Zwolle en Utrecht. Je hoeft niet helemaal door te rijden tot aan Utrecht. Bij Amersfoort neem je de afslag 6 Leusden-zuid. Sla daarna rechtsaf naar de Arnhemseweg en volg de borden naar Amersfoort. De Arnhemseweg zal je leiden naar het Prinses Julianaplein. Op nummer 4 vind je de winkel van Valkengoed Wedding Fashion en kan je op zoek naar het ideale trouwkostuum voor een bruidegom als jezelf. Je zult niet teleurgesteld zijn en gastvrij worden ontvangen door onze medewerkers.

Inspiratie