Plan afspraak Bel ons
lovebook


Trouwkostuum Eindhoven


Voor vrouwen staat voor uw gevoel hun ideale bruidsjurk al jaren vast. Ze weten precies wat ze willen en hoe de jurk er uit ziet. Een man heeft dat een stuk minder. Die gaat pas op zoek naar een kostuum wanneer het huwelijk daadwerkelijk aanstaande is. Maar waar vind je inspiratie voor het ideale trouwkostuum? Eindhoven en omliggende steden hebben diverse opties in jouw zoektocht naar een uniek trouwkostuum. Voordat je lukraak ergens naartoe rijdt om daar in de winkel te kijken, raden wij je aan om eerst online te gaan oriënteren. Zo kan je bijvoorbeeld op onze website kijken naar de verschillende opties voor een trouwkostuum en inspiratie opdoen. Eindhoven naar Amersfoort is al snel een stukje rijden dus bekijk eerst online de opties welke het best bij jou past. Online kan je filteren op de onderstaande kenmerken.

  • Merk; Valkengoed werkt met meerdere merken.
  • Kleur; naast het standaard zwart is ook te kiezen uit andere kleuren, te weten aubergine, blauw, brons, bruin, goud, grijs, groen, ivoor, paars, roze en wit.


Trouwmode omgeving Eindhoven


Al snel zal je zien wat een variëteit aan opties bij Valkengoed Wedding Fashion mogelijk zijn. Maar vooral ook hoeveel originele opties te vinden zijn voor jouw trouwkostuum. Het is dan het handigste om een afspraak te maken met een medewerker van de winkel. Door een afspraak te maken weet je zeker dat onze medewerkers uitgebreid de tijd voor je hebben om jou optimaal van dienst te zijn in de zoektocht naar het ideale trouwkostuum. Hoewel het van Eindhoven naar Amersfoort wel een stukje rijden is, is het een reis die zeker de moeite waard is. In onze winkel kan je de verschillende opties aantrekken om te kijken wat het beste bij jou past. Indien je weet wat voor jurk jouw bruid heeft, kunnen de medewerkers van Valkengoed Wedding Fashion ook adviseren welk trouwpak er het beste bij past. Indien je je afvraagt hoe je het beste in Amersfoort komt, volgt hieronder nog een routebeschrijving.


Routebeschrijving


De zoektocht naar jouw trouwkostuum: Vanuit Eindhoven vertrek je naar het noorden over de E25 naar ’s Hertogenbosch en dan richting Utrecht. Bij Vianen kies je voor de rondweg naar het oosten van Utrecht over de A 27. Bij knooppunt Rijnsweerd Noord neem je de E30/A28 richting Amersfoort. Vervolgens neem je afslag 5 en navigeer je gemakkelijk naar het Prinses Julianaplein.

Inspiratie