Plan afspraak Bel ons
lovebook


Trouwkostuum Arnhem


Woon je in Arnhem en ga je binnenkort trouwen? En ben je daarom op zoek naar een trouwkostuum? Arnhem kent diverse bruidswinkels, maar ook in de omgeving vind je goede bruidswinkels voor een mooi trouwkostuum. Bij Valkengoed Wedding Fashion verzorgen we perfect op maat gemaakte trouwjurken en trouwkostuums voor toekomstige bruiden en bruidegoms uit heel Nederland. We nemen uitgebreid de tijd voor jou en zorgen ervoor dat je er op de belangrijkste dag van jouw leven op je allerbest uitziet!


Trouwmode Arnhem


Zoek je een mooi trouwkostuum in Arnhem of omgeving? Iedere man die graag een trouwkostuum wil passen is bij ons van harte welkom. Je moet hiervoor wel even een pasafspraak maken. Dat doe je door het formulier op onze website in te vullen. Daarvoor wil Valkengoed, naast jouw persoonlijke gegevens, ook graag weten:

         • wat jouw trouwdatum zal zijn
         • met hoeveel personen je jouw trouwkostuum wilt komen passen

Door vooraf een pasafspraak te maken weet je zeker dat onze stylisten alle tijd voor je hebben om samen met jou op zoek te gaan naar het perfecte pak voor op jullie grote dag. Heeft jouw verloofde al een trouwjurk, maar heb je zelf nog geen kledij? Geen zorgen, wij voorzien jou van gratis combinatie-advies! Zo ben je er zeker van dat jouw pak niet vloekt met de jurk van jouw bruid, als je straks voor het altaar staat.


Prachtige trouwkostuums


Valkengoed Wedding Fashion heeft een groot aanbod in trouwpakken. De ene man draagt zijn kostuum namelijk het liefst lekker nonchalant, met wellicht een knoopje open hier of daar, en houdt van bijzondere borduursels of contrasterende stiksels, terwijl de andere man voor zo’n speciale gelegenheid juist liever voor een zo traditioneel mogelijk trouwkostuum kiest. Daarom hebben wij een divers en uitgebreid aanbod trouwkostuums waarbij we de volgende merken in ons assortiment hebben:

         • Immediate
         • Cossmo
         • Archetipo
         • Cavaliere
         • Roberto Vicentti


Ieder merk levert trouwkostuums van uitstekende kwaliteit, die uitgevoerd zijn in luxe stoffen en voorzien zijn van bijzondere en feestelijke details. Elk merk is wat betreft de stijl echter net even anders. Mocht je niet precies weten welk merk qua stijl het best bij jou past, dan helpt het vriendelijke, deskundige personeel van Valkengoed jou maar al te graag: ons personeel is zeer ervaren en geniet ervan om mensen zo mooi mogelijk aan te kleden. Op onze website vind je handige omschrijvingen van deze vijf verschillende merken, evenals het gehele aanbod trouwkostuums. Je kunt thuis dus alvast kijken wat je mooi vindt! En tijdens een pasafspraak kan je zo’n trouwpak geheel vrijblijvend passen.

Inspiratie