Plan afspraak Bel ons
lovebook


Trouwkostuum Amsterdam


Zeg je huwelijk? Dan zegt een vrouw 'jurk'. Het is al van jongs af aan een droom van ieder meisje om in een mooie trouwjurk te trouwen. Hier zijn al jaren plannen voor hoe deze er precies uit moet zijn. Maar hoe zit het met de man? Met zijn trouwkostuum? Amsterdam is daarvoor een plek om inspiratie op doen, maar het is ook zeker raadzaam om je online te oriënteren. Zo heb je een idee van wat er allemaal mogelijk is rondom je trouwkostuum. Op internet vind je op de zoekterm ‘trouwkostuum Amsterdam’ diverse winkels voor je trouwkostuum. Amsterdam heeft genoeg te bieden, maar ook in de omgeving zijn voldoende opties te vinden. Voor een vrouw is het uitzoeken van een trouwjurk een speciaal dagje uit met vriendinnen en familie. Als man kan je ook op pad gaan en zoeken naar een prachtig trouwkostuum voor jullie speciale dag.


Trouwmode Amsterdam, Utrecht en Amersfoort


In de provincie Utrecht is in Amersfoort het bedrijf Valkengoed Wedding Fashion gevestigd die jou helpt bij het uitzoeken van het ideale en perfect passende trouwkostuum. Ze zijn al dertig jaar actief in de branche en bieden uitstekende service. Je moet daarvoor denken aan:

         • Persoonlijke aandacht voor jouw keuze
         • Een op maat gemaakt kostuum om in te trouwen
         • Rekening houden met het totaalplaatje van de man en de vrouw
         • Keuze uit verschillende topmerken

Wanneer een bezoek wordt gebracht aan Valkengoed Wedding Fashion, valt snel op dat ze hier alles in huis hebben voor een passend en strak uitziend trouwkostuum voor iedere man.


De uitgebreide merkkeuze


Voor vrouwen zijn er natuurlijk veel verschillende merken bruidsjurken. Maar de man kan ook kiezen uit veel verschillende merken voor je trouwkostuum. Immers, de man is niet minder modieus dan de vrouw. Ook het trouwkostuum zegt wat over de man en zijn stijl en keuze. Kies er daarom voor om verschillende merken en soorten trouwpakken aan te passen om te kijken wat het beste bij je staat. Eerlijk is eerlijk, er zijn niet zo veel verschillende keuzemogelijkheden als voor de vrouw (het trouwkostuum is nogal rechttoe, rechtaan), maar met de verschillende mogelijkheden zal snel duidelijk worden dat er echt wat te kiezen is. En dan hebben we het niet alleen over de kleur. Kom langs in onze winkel en onze stylisten helpen je graag bij het uitzoeken van een prachtig, op maat gemaakt trouwkostuum.

Inspiratie