Plan afspraak Bel ons
lovebook
logo
Start
meer

Wij houden al
meer dan 30 jaar
van ons vak.

Al ruim dertig jaar zorgt Valkengoed Wedding Fashion ervoor dat bruidsparen perfect gekleed gaan op hun grote dag. Maak kennis met het gepassioneerde en ervaren team van Valkengoed!
Ontdek in de tijdlijn hiernaast onze rijke historie.
2016 2001 1984
Bruidssalon Valkengoed opent haar
deuren aan het Prinses Julianaplein
71 in Amersfoort.
Valkengoed is een full service winkel op het gebied van trouwmode. We volgen de laatste trends en delen die graag met jou. We openen een afdeling voor de bruidegom. Vanaf nu kan niet alleen de bruid maar ook de bruidegom bij ons terecht Bruidssalon Valkengoed opent haar
deuren aan het Prinses Julianaplein
71 in Amersfoort.
meer

Wij helpen je persoonlijk
en deskundig in een
ontspannnen sfeer.

Een ontspannen sfeer is erg belangrijk als je op zoek bent naar jouw trouwkleding. Daarom willen we je voordat je begint met passen eerst beter leren kennen. Onder het genot van een kopje koffie heb jij de tijd om rustig kennis te maken met jouw persoonlijke styliste. Zij wil natuurlijk ook graag weten wat jij belangrijk vindt. Vervolgens ga je ontdekken welke stijl het beste bij jou past. Je kunt verschillende jurken of kostuums proberen.
Maak een afspraak met onze stylisten
meer

Wij hebben de
nieuwste collecties van
de bekende A-merken

Met 400 tot 600 jurken en ruim 250 kostuums op voorraad, heb je bij Valkengoed Wedding Fashion keuze uit alle stijlen. Bij ons vind je prachtige merken, zoals Pronovias, Ladybird, Sincerity, White One, Bridalstar, Cosmobella, Rembo-Styling, Marylise, Cossmo, Cleofe Finati, Immediate, Wilvorst. Wij kopen onze collectie in op internationale beurzen. Het zijn er genoeg om heerlijk bij weg te dromen!
meer

Onze stylisten helpen
je graag de goede
keuze te maken.

Als je online aan het oriënteren bent, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Daarom is het fijn om persoonlijk advies te krijgen. Onze stylisten zijn van alle trends op de hoogte op het gebied van trouwmode. Iedereen is uniek en wij helpen je graag bij het vinden van de stijl die bij jou past.
Maak een afspraak met onze stylisten
meer

Ons eigen atelier maakt
jullie jurk en pak
professioneel op maat.

Als je een gewone jurk of kostuum gaat kopen, kies je de confectiemaat die het beste bij jouw lichaam past. Bij een bruidsjurk of trouwpak gaat dat heel anders en is jouw confectiemaat slechts een leidraad. Je wordt tijdens het passen van top tot teen opgemeten en de door jou uitgekozen jurk of kostuum wordt door de coupeuses in ons atelier precies passend gemaakt op jouw lichaam. Zo weet je zeker dat jouw trouwjurk of trouwkostuum perfect zit op jullie trouwdag.
Atelier
Atelier
meer

Wij zijn pas tevreden
als jij helemaal
happy bent.

Ons doel is dat iedere bruid en iedere bruidegom een onvergetelijke paservaring heeft. We beseffen dat er bij trouwkleding maar één ding écht belangrijk is: het moet perfect bij jou passen. Je moet je echt thuis voelen in je trouwkleding. Daarom zijn wij pas tevreden als jij je helemaal happy voelt.
Maak een pasafspraak
Info