Plan afspraak Bel ons
lovebook

Cossmo trouwpakken


Het merk Cossmo is een merk voor de moderne man die zoekt naar een goede pasvorm. Cossmo trouwpakken staan bekend om de sprekende kleuren en materialen in zijn collecties. De frisse en vernieuwende stijl past bij een moderne bruidegom die weet wat hij wil. Subtiel terugkerende details in het hele kostuum en vernieuwende stoffen en pasvormen zijn kenmerkend voor dit merk. De frisse en vernieuwende stijl en het niveau van afwerking is de reden waarom veel mannen voor Cossmo kiezen.

Trouwpakken voor de moderne man


Cossmo kostuums zorgen voor een geweldige ervaring. De materialen die worden gebruikt in combinatie met de pasvorm geven zelfvertrouwen en veel comfort. Deze trouwpakken zijn ook na jullie bruiloft goed door te dragen.

  • Geweldige kwaliteit en comfort.
  • Vooral natuurlijke materialen zoals wol, zijde en katoen.
  • Veel combinatie mogelijkheden met accessoires die wij in huis hebben.

Cossmo trouwpakken


De trouwkostuums van Cossmo worden in Italië gemaakt met Italiaanse stoffen. Cossmo kiest voor natuurlijke lichte materialen als wol, zijde, linnen en katoen. De stoffenselectie van Cossmo heeft een bijzonder hoge kwaliteit en eigen uitstraling. Bij deze trouwkostuums lopen de laag uitgesneden revers perfect met de gilet mee. Cossmo trouwpakken hebben een slanke Italiaanse pasvorm waarbij het kostuum elegant en comfortabel valt. Cossmo; Italiaanse klasse


Trouwen in Cossmo


Als je trouwt in een trouwkostuum van Cossmo ben je zeker van een comfortabel kostuum. De pasvorm is voor veel Nederlandse mannen perfect. Natuurlijk wordt een trouwpak helemaal op jouw maat gemaakt door onze gediplomeerde coupeuses. Maak eens een pasafspraak om de Cossmo trouwpakken en onze andere merken te passen, zoals Archetipo of Roberto Vicentti. Wij maken graag tijd voor je vrij en lopen met je door de collecties. Vanzelfsprekend mag je alle kostuums passen om te ontdekken wat jouw stijl is. Neem ook gerust iemand mee en vergeet de stof van de bruidsjurk niet! We helpen je heel graag aan het trouwpak voor jouw bijzondere dag.

Our story

Share the love

Wij houden al meer dan 30 jaar van ons vak


Wij helpen je persoonlijk en deskundig in een ontspannnen sfeer


Wij hebben de nieuwste collecties van de bekende A-merken

Onze stylisten helpen je graag de goede keuze te maken


Ons eigen atelier maakt jullie jurk en pak professioneel op maat


Wij zijn pas tevreden als jij helemaal happy bent

Inspiratie