Plan afspraak Bel ons
lovebook

Sweetheart trouwjurken


De Sweetheart collectie bevat schattige en mooie japonnen welke zijn gefabriceerd van zachte stoffen met tule, zacht Charmeuse, en welke zijn afgewerkt op een dusdanige manier gemaakt zodat elke bruid zich mooi en een beetje ondeugend zal voelen.

Trouwjurken voor de uitdagende bruid


Het bruidmodemerk Sweetheart staat bekend om een goede pasvorm en kwaliteit voor een betaalbare prijs.

  • Jong en uitdagend.
  • Heerlijke zachte stoffen.
  • Geweldige trouwjurken voor een betaalbare prijs.

Sweetheart bruidsjurken; charmant en stralend


De Sweetheart collectie bestaat uit jurken met zachte lijnen en charmante details en ontworpen om elke bruid een stralende look en feel te geven. De Sweetheart bruidsjurken zijn sinds 1983 uitgegroeid tot internationaal succes. In de loop der jaren is de stijl ietwat veranderd, maar de integriteit van Sweetheart is hetzelfde gebleven. Wij zijn er trots op dat we voor de hedendaagse bruiden een aantal van de mooiste ontwerpen in het assortiment hebben. De Sweetheart collectie biedt leuke, flirterige en verfijnde stijlen. De diversiteit van de stoffen, halslijnen en silhouetten zijn de inspiratie van deze collectie.


Trouwen in een Sweetheart


Trouwjurken van Sweetheart zijn voorzien van zachte romantische elementen, elementen van kralen, en fijne gedrapeerde stoffen die onze bruidsjurken verbeteren die variëren van informele jurkstijlen tot baljurken. Het succes van Sweetheart is te danken aan de collectie die al ruim 30 jaar prachtige bruidsjurken biedt.

Our story

Share the love

Wij houden al 35 jaar van ons vak


Wij helpen je persoonlijk en deskundig in een ontspannen sfeer


Wij hebben de nieuwste collecties van de bekende A-merken

Onze stylisten helpen je graag de goede keuze te maken


Ons eigen atelier maakt jouw trouwjurk professioneel op maat


Wij zijn pas tevreden als jij helemaal happy bent

Inspiratie