Plan afspraak Bel ons
lovebook

Immediate trouwpakken


Dress to impress, dat is de slogan van het merk Immediate. In een trouwkostuum van Immediate maak je echt een statement en is de weerspiegeling van jouw lifestyle. Het is belangrijk om een trouwkostuum te kiezen dat echt bij je past. Je moet je op je gemak voelen op dé dag van je leven en een goed pak helpt daarbij.

Trouwpakken voor de modebewuste man


Deze trouwkostuums zijn fris, stijlvol en erg goed te combineren met de beste accessoires. Goed getailleerd en prettige pasvormen zorgen voor een lekkere frisse en stijlvolle uitstraling. Wij hebben een zeer uitgebreide collectie, en absoluut de moeite waard om deze te komen bekijken.

  • Stijlvol, jong en pittig.
  • Zeer mooie materialen en pasvormen.
  • Goed door te combineren.

Immediate; Nederlands veelzijdig merk


De collectie van Immediate bestaat uit de richtingen stijlvol, stoer en gedurfd. Welke richting je ook kiest, je bent zeker van kwaliteit en perfectie. Immediate gaat ook uit van het principe: ‘Elegant waar nodig, nonchalant waar kan’. Onze verkopers omschrijven Immediate als “Een stijlvol merk dat gebruik maakt van moderne materialen, een vrije frisse stijl voor de moderne man. Immediate bewijst dat een pak niet stijf hoeft te zijn maar ook nonchalant gedragen kan worden”. Als je oog hebt voor detail, altijd nieuwsgierig en op zoek naar de laatste trends dan is Immediate echt iets voor jou!


Trouwen in Immediate


De collectie van Immediate bestaat natuurlijk niet alleen uit trouwkostuums. Je trouwkostuum is de start van je trouwdag en een groot onderdeel van je bruiloft. Zorg daarom dat je echt een trouwpak hebt dat bij je past en waar je je lekker in voelt. Neem contact met ons op voor een afspraak en kom passen. Wij nemen de tijd voor je en laten je alles passen wat je mooi vindt. Natuurlijk mag je ook je moeder, schoonmoeder of vrienden meenemen tijdens de pasafspraak. Het is tenslotte jouw bruiloft en bij ons is klant nog steeds gewoon koning.

Our story

Share the love

Wij houden al meer dan 30 jaar van ons vak


Wij helpen je persoonlijk en deskundig in een ontspannnen sfeer


Wij hebben de nieuwste collecties van de bekende A-merken

Onze stylisten helpen je graag de goede keuze te maken


Ons eigen atelier maakt jullie jurk en pak professioneel op maat


Wij zijn pas tevreden als jij helemaal happy bent

Inspiratie