Plan afspraak Bel ons
lovebook

Cleofe Finati trouwpakken


Archetipo is een zeer kunstig en modern Italiaans merk, dat zich gespecialiseerd heeft in hoogwaardige trouwpakken van de meest luxe stoffen met labels als Archetipo en Cleofe Finati. Gebaseerd op de elegante barok stijl met prachtige belijningen en de mooist stoffen. Bekijk via onderstaande button alvast de collectie van Cleofe Finati by Archetipo.

Trouwpakken voor de moderne man


De stijl en identiteit van Cleofe Finati by Archetipo wordt vertegenwoordigt de betekenis van de naam "Archetipo" dat staat voor jouw eigenheid. Het is een filosofische concept dat pure essentie en eigenaardigheid vertegenwoordigd.

  • Zeer uitgesproken en onderscheidende stijl.
  • Technische perfectie en innoverend.
  • Voor een unieke beleving voor de man die het aandurft.

Cleofe by Archetipo


Archetipo heeft de filosofie dat de bruidegom ook mag stralen. Met Italiaanse flair is er een prachtige collectie samengesteld van Cleofe Finati. De sublieme Cleofe Finati trouwpakken zijn fris en modieus en bieden een verfijnde elegantie, een unieke stijl, verfijnde combinaties; de essentie van de moderne man!


Verfijnd, fris en modieus


Het is ook mogelijk om de kostuums van Archetipo speciaal op uw maten te bestellen. Kleuren kunnen dan ook gewisseld worden, zodat uiteindelijk het ideale trouwpak ontstaat. De Cleofe Finati collectie biedt zeer vele mogelijkheden. Bijpassende hoeden in dezelfde stof, schoenen en zelfs de flaneerstok, mogen niet in de collectie ontbreken. Maak nu een afspraak bij Valkengoed en kom onze uitgebreide collectie passen!

Our story

Share the love

Wij houden al meer dan 30 jaar van ons vak


Wij helpen je persoonlijk en deskundig in een ontspannnen sfeer


Wij hebben de nieuwste collecties van de bekende A-merken

Onze stylisten helpen je graag de goede keuze te maken


Ons eigen atelier maakt jullie jurk en pak professioneel op maat


Wij zijn pas tevreden als jij helemaal happy bent

Inspiratie