Plan afspraak Bel ons
lovebook

Archetipo trouwpakken


Archetipo is een zeer exclusief trouwpakken merk uit Italië dat in 1991 geboren is. Archetipo werkt met verschillende designers die hun vak geleerd hebben in kleine exclusieve ateliers. Door de jaren heen is Archetipo uitgegroeid tot een toonaangevend merk in trouwkostuums. Het merk is wereldwijd bekend en staat synoniem voor stijl en kwaliteit. De designers van Archetipo zijn de architecten onder de ceremoniële kleding.

Trouwpakken voor de moderne man


De stijl en identiteit van Cleofe Finati by Archetipo wordt vertegenwoordigt de betekenis van de naam "Archetipo" dat staat voor jouw eigenheid. Het is een filosofische concept dat pure essentie en eigenaardigheid vertegenwoordigd.

  • Zeer uitgesproken en onderscheidende stijl.
  • Technische perfectie en innoverend.
  • Voor een unieke beleving voor de man die het aandurft.

Archetipo kostuum voor de modebewuste man


De trouwkostuum collecties van Archetipo en Cleofe Finati by Archetipo zijn collecties voor de modebewuste man. De man die oog heeft voor details en gevoel voor mooie stoffen. Archetipo werkt alleen met de beste natuurlijke stoffen van zeer hoge kwaliteit. De trouwkostuums worden in Italië gemaakt door echte vakspecialisten. Ieder onderdeel wordt streng op kwaliteit beoordeeld door de gepassioneerde medewerkers. De stijl van Archetipo loopt van de jaren 1700 tot de stijlen uit het huidige modebeeld.


Trouwen in Archetipo


Trouwen in een kostuum van Archetipo is echt trouwen in stijl. Je trouwt in een uitgesproken kostuum dat helemaal bij je past als modebewuste man. Welke stijl je ook kiest uit de Archetipo collectie, een Archetipo kostuum is altijd bijzonder en onderscheidend. Maak eens een afspraak en pas jouw trouwpak. Tijdens onze afspraak nemen we helemaal de tijd voor jou en de stijl die bij je past. Natuurlijk mag je alle kostuums passen die je mooi vindt en geven we vakkundig advies. Wij raden aan om een stukje stof van de bruidsjurk van je geliefde mee te (laten) nemen. Met dit stukje stof weten we zeker dat jouw trouwpak perfect past bij de trouwjurk. Tijdens een pasafspraak mag je natuurlijk ook een vriend, je moeder of schoonmoeder meenemen!

Our story

Share the love

Wij houden al meer dan 30 jaar van ons vak


Wij helpen je persoonlijk en deskundig in een ontspannnen sfeer


Wij hebben de nieuwste collecties van de bekende A-merken

Onze stylisten helpen je graag de goede keuze te maken


Ons eigen atelier maakt jullie jurk en pak professioneel op maat


Wij zijn pas tevreden als jij helemaal happy bent

Inspiratie