Plan afspraak Bel ons
lovebook


Kosten trouwpak


Het grootste gedeelte van de bruidsparen kiest ervoor om een trouwkostuum te kopen tussen de 775,- 1500,- euro. Bij Valkengoed Bruidsmode zijn dit ook de gemiddelde kosten van een trouwpak. Naast een trouwpak kan er ook nog gedacht worden aan schoenen. Veelal zitten de trouwschoenen niet bij de prijs inbegrepen. Hetzelfde geldt voor bijpassende accessoires. Hierbij kunt u denken aan accessoires als manchetknopen.


Wat kost een trouwpak?


De goedkoopste trouwpakken bij Valkengoed starten vanaf ongeveer 499,- Van de dure trouwpakken kunnen de kosten echter oplopen tot 2.000,- a 3.000,- euro. De prijzen zijn exclusief schoenen en accessoires. Wilt u compleet aangekleed zijn met trouwschoenen, manchetknopen en riem dan komen daar nog extra kosten bij, afhankelijk van uw gemaakte keuze.


Goedkoop trouwpak


Ook met een beperkt budget zijn er dus volop mogelijkheden voor een trouwpak. Trouwen kost nu eenmaal veel geld en dat er ook nog budget vrij moet blijven voor een trouwpak begrijpen wij maar al te goed. Wij helpen u graag verder bij het kiezen van een betaalbaar trouwpak. Aangezien we vele merken en modellen in ons assortiment hebben, heeft u voldoende keuze uit diverse prijsklassen. We horen graag wat uw wensen zijn en zullen daar de meest geschikte trouwpakken bij adviseren. De volgende eigenschappen kunnen van belang zijn bij de trouwpak kosten:

            • Merk
            • Stijl
            • Pasvorm
            • Kleur


Maak een pasafspraak


Wij adviseren om telefonisch of online een pasafspraak te maken. Als u wilt langskomen zonder afspraak kan het namelijk erg druk zijn, met name op zaterdagen. Wij willen u graag zo goed mogelijk helpen en willen daar uitgebreid de tijd voor nemen. Maak daarom vooraf een pasafspraak en u weet zeker dat onze stylisten de tijd voor u hebben.

Inspiratie