Plan afspraak Bel ons
lovebook

Minimalistische trouwjurken in 2019


Ben jij zo’n bruid die een trouwjurk met bijzondere applicaties, ingewikkelde borduursels, schitterende kristallen en frivole bloemen prachtig vindt? Een trouwjurk met veel poeha! Graag ... maar dan wél bij een andere bruid!! Dan ben jij vast op zoek naar een bruidsjurk met een meer ingetogen look. Kijk met ons mee, want we hebben een paar adembenemende, minimalistische exemplaren anno 2019 voor jou op een rijtje gezet.

Trouwjurk Modeca Dayton


Ingetogen look


In de minimalistische bruidsmode trend zien we vooral bruidsjaponnen met ingetogen look. Ze zijn gemaakt is van prachtige verfijnde luxe stof, zoals Mikado zijde, satijn, voile of bijzondere crêpe, die ervoor zorgt dat het bijzondere silhouet of de stof volledig tot zijn recht komt. Op voorwaarde dat de kwaliteit van de stoffen, de snit én de afwerking perfect op elkaar zijn afgestemd.

Roda Clará Aida


Kracht van eenvoud: minimalisme

Met een jurk zonder franjes en bling, laat je jezelf als bruid zien wie je bent. Jouw persoonlijkheid is het stralende middelpunt. Een minimalistische bruidsjurk laat zien hoe adembenemend mooi eenvoud kan zijn.

Trouwjurk Sweetheart 11005
Trouwjurk Pronovias Estilo
Trouwjurk Sweetheart 11016


Bruidsmode collectie 2019


Ben jij opzoek naar een rustige bruidsjurk zonder tierelantijntjes? De trouwjurken collectie van 2019 biedt volop mogelijkheden in deze minimalistische trend!


Ben jij nieuwsgierig geworden? En wil je weten of een trouwjurk in minimalistisch stijl bij jou past. Maak dan vrijblijvend een pasafspraak via onze website of bel met telefoonnummer 033-4616229 en laat je in een persoonlijke en ontspannen sfeer door één van onze ervaren stylistes adviseren. #sharethelove  • Share

Beantwoorden