Plan afspraak Bel ons
lovebook

Pronovias collectie 2017


Pronovias heeft weer een prachtige collectie trouwjurken gelanceerd op de Barcelona Bridal Fashion Week 2017. Het was een feestje om naar te kijken! We hebben drie zichtbare trends uit de Pronovias 2017 collectie voor je op een rijtje gezet. Laat je inspireren!


Sexy ruggen

Vorig jaar zagen we bij Pronovias al veel sexy lage ruggen. Die trend zet zich dit seizoen door! De collectie trouwjurken van Pronovias 2017 zijn goed bewerkt met glinsterende pailletjes, mooie details, prachtige kanten applicaties én mooie bewerkte lage ruggen. Subtiel en vrouwelijk!


Pronovias: kant, crêpe & voile

Pronovias staat bekend om het gebruik van kant in haar collecties. De meeste trouwjurken zijn vervaardigt met prachtig hoogwaard kant. Ook in de collectie 2017 zien we veel ‘kant’ terugkomen. Het kant is transparant, waardoor het vrouwelijk silhouet prachtig benadrukt wordt. Gewaagd én chique tegelijk! De stof die we in de Pronovias 2017 collectie ook veel terugzien is: crêpe. Crêpe is een stof van zware kwaliteit, die mooi en sluik om je lichaam valt.


Sluier

De sluier heeft dit jaar een prominente plek gekregen in de bruidslook van Pronovias. De meeste sluiers zijn afgezet met hetzelfde kant die ook in de trouwjurk is verwerkt. Hierdoor ontstaat een prachtig totaalplaatje.

Pronovias collectie 2017

De hierboven genoemde trends zie je nu in de preview Pronovias 2017 collectie, maar vind je straks ook zeker terug in de hoofd collectie 2017 van Pronovias! De prachtige preview collectie 2017 is nu verkrijgbaar in onze winkel, de hoofd collectie verwachten wij medio september! Welke bruidsjurk van preview Pronovias 2017 collectie is jouw favoriet?

Kom langs bij Valkengoed Wedding Fashion! Maak gezellig een vrijblijvende afspraak met een van onze stylisten om deze prachtige Pronovias 2017 collectie te passen op telefoonnummer 033-4616229.
  • Share

Beantwoorden