Plan afspraak Bel ons
lovebook

Pronovias 2018 preview trouwjurken collectie


Pronovias heeft weer een prachtige collectie trouwjurken gelanceerd op de Barcelona Bridal Fashion Week 2017. Tijdens de adembenemende show WISH, werden de bruidscollecties van Pronovias, in een prachtige ambiance, geshowd. Een lust voor het oog! Stuk voor stuk prachtige creaties. Wil jij weten welke trends wij hebben gespot? Lees dan verder; wij hebben de drie belangrijkste trends uit de Pronovias 2018 preview collecties, speciaal voor jou, op een rijtje gezet!



Pronovias 2018 collectie

1) De Split

Met stip op nummer één: de SPLIT! Dit is absoluut de trend in de Pronovias 2018 collectie. Je ziet veel prachtige, sluikvallende silhouetten met een sexy split. Elegant, chique en vrouwelijk tegelijk!

Pronovias Dramis

Pronovias Dramis

Pronovias Drenina

Pronovias Drenina

Pronovias Driate

Pronovias Driate

2) Diep (rug)decolleté


Vorig jaar zagen we bij Pronovias al veel illusie halslijnen en sexy lage ruggen. Deze trend is niet veranderd, sterker nog deze is uitgebreid met prachtige diepe decolletés door middel van een de illusie halslijn. De collectie van Pronovias 2018 zijn goed bewerkt met glinsterende pailletjes, mooie details en verfijnde kanten applicaties.

Pronovias Dramea

Pronovias Dramae

Pronovia Drinam

Pronovias Drinam

Pronovias Dracma

Pronovias Dracma

3) Pronovias: crêpe & voile


Last but not least: de stoffen Crêpe en voile. Ondanks dat Pronovias veel gebruik maakt van hoogwaardig kant in haar collecties, zie je in tegenstelling tot vorig jaar, nog meer het gebruik van exclusieve stoffen, zoals crêpe en voile. Crêpe is, in tegenstelling tot voile, een stof van zware kwaliteit, die mooi en sluik om het lichaam valt, waardoor het vrouwelijk silhouet prachtig benadrukt wordt. Gewaagd én chique tegelijk!

Pronovias Dreni

Pronovias Dreni

Pronovias Drabea

Pronovias Drabea

Pronovias 2018 collectie

De hierboven genoemde trends zie je nu in de Pronovias 2018 preview collectie, maar vind je straks ook zeker terug in de hoofdcollecties van Pronovias. Onze Pronovias 2018 preview trouwjurken collectie verwachten wij eind mei in onze winkel; de hoofdcollecties van Pronovias verwachten wij eind september 2017.

Ben je nieuwsgierig geworden welke trouwjurk uit onze Pronovias collecties jou het mooiste staat? Maak dan nu vrijblijvend een pasafspraak via onze website of bel met telefoonnummer 033-4616229 en laat je in persoonlijke sfeer adviseren door één van onze gepassioneerde stylisten.



  • Share

Beantwoorden