Plan afspraak Bel ons
lovebook

Hoe ziet een vintage trouwjurk eruit?


Vintage, vintage, vintage!! Momenteel hoor je bijna niets anders. Ook in de bruidsmodeland is trouwen in deze stijl helemaal HOT. In 2019 zal deze bruidsmode trend zich dan ook zeker voortzetten. ‘Maar wat is het en welke kenmerken heeft een vintage trouwjurk?’ Na het lezen van dit blog weet je precies wat vintage inhoudt en hoe een trouwjurk in deze sfeer eruitziet.

Bruidsmode trend 'vintage'

Vintage kleding staat voor kleding die gedragen werd in de jaren ’30, ’40, ’50, ’60 en ’70 en die nu weer veel gedragen wordt, maar waar als het ware nieuw leven wordt in geblazen. Ook de vintage trouwjurken zijn aangepast aan de hedendaagse tijd zonder dat ze de authentieke charme verliezen.

Vintage trouwjurk

Een trouwjurk in deze stijl benadrukt de vrouwelijke lijnen en is gemaakt van soepel vallende stoffen, zoals fijn tule, chiffon zijde en delicaat kant met hier en daar een bloemaccent. De sfeervan deze stijl is informeel, classy en romantisch met veel aandacht voor details. Je kunt hierbij denken aan fijn kant, kraaltjes en elegante elementen in ivoor kleur of in subtiele poedertinten. ‘So, now you know!’ Bruidsmode merken met een vintage collectie zijn o.a. Rembo Styling, Modeca en Ladybird.

De perfecte look
Niets zo mooi als een goed op elkaar afgestemd bruidspaar! Naast jullie trouwjurk en trouwpak zijn het de bijbehorende accessoires zoals hoedje, bruidstasje, sluier, sieraden en schoenen die zorgen voor de perfecte vintage look. Laat je daarom goed adviseren!

Kom, kijk en bewonder!
Op onze website is onze collectie te bewonderen. Maar een bezoek aan onze winkel brengen kan natuurlijk ook. Maak vrijblijvend een pasafspraak met een van onze stylisten via telefoonnummer 033-4616229 of maak online een pasafspraak.  • Share

Beantwoorden