Plan afspraak Bel ons
lovebook

Valkengoed Wedding Fashion trotse winnaar van de Love Award

Eigenaresse, Ida van den Bedem, ontvangt uit handen van Kim Kötter de felbegeerde award

Uitgeroepen tot de beste in de regio Utrecht in de categorie trouwmode

Donderdagavond 1 februari 2018 heeft Valkengoed Wedding uit handen van voormalig Miss Universe Kim Kötter de felbegeerde Love Award ontvangen. “Een prijs krijgen voor wat wij het liefste doen, namelijk bruidsparen helpen bij het vinden van hun droomjurk en/of -kostuum maakt ons extra trots. Voor één keer zijn wij het stralende middelpunt. Vanaf morgen zijn onze aanstaande bruidsparen dat weer. Daar staan wij voor, nu al meer dan 34 jaar,” aldus Ida van den Bedem.

Love Award Publieksprijs
In heel Nederland kon worden gestemd op de beste leveranciers uit de huwelijksbranche en de leukste bruidsparen in verschillende categorieën en zij maken daarmee kans op een felbegeerde Love Award. Deze worden uitgereikt aan de winnaars per provincie.

Je bent van harte welkom!

Wil je ook een fijne paservaring in een persoonlijke en ongedwongen sfeer. Kom dan kennis maken met het gezellige en ervaren team van Valkengoed Wedding Fashion Amersfoort en neem contact op met 033-4616229 voor het maken van een afspraak.


Je bent van harte welkom!

Wil je weten waarom het publiek heeft gestemd op Valkengoed Wedding Fashion Amersfoort? Kom dan kennis maken in de gezelligste en prettigste bruidsmode zaak van de Provincie Utrecht.  • Share

Beantwoorden