Plan afspraak Bel ons
lovebook

Update Voorzorgsmaatregelen coronavirus bij Valkengoed Wedding Fashion


Lieve Valkengoed bruiden en bruidegommen,

Zondag 15 maart maakte het kabinet extra maatregelen bekend ter bestrijding van de uitbreiding van het coronavirus. Ook wij hebben onze werkwijze en maatregelen verder aangescherpt. Op deze pagina informeren we je graag over de maatregelen die wij genomen hebben om de verdere verspreiding van het virus te voorkomen. (RIVM)


❤ Valkengoed Wedding Fashion gesloten tot 6 april aanstaande

Valkengoed Wedding Fashion volgt de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het coronavirus. Door de aard van onze werkzaamheden (passen en afspelden van trouwkleding) kunnen wij niet voldoen aan de RIVM maatregel waarin wordt geadviseerd om minimaal 1,5 meter afstand te houden tussen personen onderling. Aangezien de gezondheid van onze klanten, medewerkers en naasten de hoogste prioriteit heeft, hebben wij besloten onze winkel van maandag 23 maart tot maandag 6 april a.s. te sluiten voor klanten.

Achter de schermen werken de toppers van ons atelier door om ervoor te zorgen dat alle trouwjurken en -pakken op tijd vermaakt zijn en klaarhangen.

❤ Zijn er nog vragen?
De maatregelen gelden vooralsnog tot 6 april aanstaande. Heb je naar aanleiding van bovengenoemde informatie vragen of ben je ongerust. Stuur dan een pb naar info@valkengoed.nl. Wij zullen z.s.m. contact met je opnemen?

❤ Wil je inspiratie opdoen?
Online zijn wij ook bereikbaar; via onze website én social media kanalen (Facebook, Instagram en Pinterest) kun je inspiratie opdoen voor je pasafspraak en/of trouwdag. Uiteraard houden wij je via onze kanalen op de hoogte m.b.t. verdere ontwikkelingen.

❤ Afspraak inplannen
Wil je alvast een afspraak inplannen voor het uitzoeken van jouw droomjurk, ná 6 april aanstaande? Plan deze dan nu via www.valkengoed.nl of bel met 033-4616229.

Bedankt voor je begrip en medewerking! Zorg goed voor elkaar en blijf gezond. We hopen jullie zeer binnenkort weer te mogen ontvangen in onze winkel in Amersfoort.

Warme groet, team Valkengoed Wedding Fashion. ❤

VOORZORGSMAATREGELEN CORONAVIRUS

  • Valkengoed Wedding Fashion volgt de richtlijnen van het RIVM.
  • Onze winkel is gesloten voor klanten tot 6 april a.s.
  • Meer informatie over besmetting, hygiëne- en voorzorgsmaatregelen vind je op de website van het RIVM. Ben je ongerust of heb je vragen? Neem dan contact op met ons via info@valkengoed.nl of bel met 033-4616229.
  • Blijf op de hoogte via onze social media kanalen!
  • De hierboven genoemde maatregelen gelden tot 6 april aanstaande. Bij wijzigingen zullen wij dit z.s.m. communiceren.


  • Share

Beantwoorden