Plan afspraak Bel ons
lovebook

Bruidsmodeshow

Valkengoed Wedding Fashion organiseert regelmatig een bruidsmodeshow. Tijdens deze show wordt alles wat met een bruiloft heeft te maken getoond aan u. Alle topmerken zoals: Wilvorst (bruidegom), Rembo styling en Pronovias komen voorbij. Benieuwd naar de volgende bruidsmodeshow? Neem contact met ons op:
033-4616229.


Bruidsmodeshow


Bezoek een bruidsmodeshow van Valkengoed Wedding Fashion


Alles wat met een bruiloft te maken heeft


Bent u op zoek naar exclusieve trouwmode? Valkengoed Wedding Fashion in Amersfoort is ruim 32 jaar een begrip in bruidskleding en alle toebehoren. Onze collectie bestaande uit trouwkleding voor zowel man als vrouw is van de hand van nationale en internationale ontwerpers. Wij organiseren regelmatig een bruidsmodeshow / huisshow waarin alles wat met een bruiloft te maken heeft aan u wordt getoond.


Bruidsmodeshow collectie 2016 – 2017


Benieuwd naar onze bruidsmodeshow collectie? Bekijk de nieuwste collectie direct online!


Topmerken tijdens de huisshow


Tijdens de bruidsmodeshow ziet u alle topmerken op het gebied van trouwkleding langskomen zoals: • Wilvorst (voor de bruidegom) • Rembo Styling • Linea Raffaelli • Pronovias Tijdens de bruidsmodeshow wordt er ook aandacht besteedt aan feestelijke bruidslingerie, bruidssieraden zoals hoeden, sluiers, handschoenen en sieraden, en de mooiste trouwschoenen voor haar én hem.


Service en expertise


Wij zijn langer dan 32 jaar gespecialiseerd in trouwmode. Niet alleen toekomstige bruidjes uit Utrecht, Apeldoorn of Arnhem wisten de weg naar onze bruidszaak te vinden. Onze bruidszaak in Amersfoort is bekend in heel Nederland. Met onze service en expertise maken wij de zoektocht naar geschikte trouwkleding tot een aangename taak.

Benieuwd wanneer onze volgende huisshow is?


Houd het laatste nieuws op onze site in de gaten of neem contact met ons via 033-4616229 voor de datum van de volgende bruidsmodeshow.

Inspiratie