Plan afspraak Bel ons
lovebook

Bruidsmode winkel

Wat leuk dat jullie gaan trouwen! Hoe jullie bruiloft er ook uit ziet, het wordt altijd een feest op jullie manier. Een trouwjurk en een trouwkostuum zijn natuurlijk onmisbaar bij een bruiloft. Om inspiratie op te doen zit je overal plaatjes te kijken. We nodigen je uit om eens een kijkje te nemen in onze bruidsmode winkel in Amersfoort.


Bruidsmode winkel; trouwkleding passen


We krijgen vaak de vraag; hoe gaat het passen van trouwkleding in jullie bruidsmode winkel in zijn werk? Het begint natuurlijk bij het maken van een afspraak op een dag en tijd die jou goed uitkomt. Tijdens de pasafspraak bespreken we eerst met een drankje erbij welke stijlen je aanspreken. Daarna laten we de collectie zien waarbij je direct aan kunt geven welke bruidsjurken of trouwkostuums je aanspreken. De kleding die je het meest aanspreekt ga je natuurlijk passen. Als je uiteindelijk de trouwmode van je dromen gevonden hebt nemen de coupeuses je maten op om alles perfect aan te laten sluiten. Natuurlijk maken we je outfit helemaal af met schoenen en accessoires en bruidslingerie voor de dames.


Bruidsmode in alle stijlen


In onze bruidsmode winkel vind je bruidsmode in alle stijlen. Dit geldt zowel voor de trouwjurken als voor de trouwkostuums die je in ons assortiment vind. Op onze website kun je je alvast laten inspireren door ons uitgebreide aanbod. Maar het blijft natuurlijk altijd lastig om alle details van de kleding te zien op een foto, daarom nodigen wij je van harte uit in onze bruidsmode winkel in Amersfoort. Kom langs en ervaar de ultieme beleving in onze sfeervolle bruidswinkel.


Ontspannen sfeer


Voor veel bezoekers van onze bruidsmode winkel is het de eerste keer dat ze een trouwjurk of trouwkostuum gaan passen. Wij vinden het erg belangrijk dat je rustig in een ontspannen en gezellige sfeer trouwkleding past in onze bruidsmode winkel. Je mag altijd binnenlopen maar als je echt wilt komen passen maak je even een afspraak. Met een afspraak weten we zeker dat we je de tijd en aandacht kunnen geven die je verdient.

Inspiratie