Plan afspraak Bel ons
lovebook


Vind de bruidsjurk van je dromen


Gefeliciteerd, je gaat trouwen! Je bent nu op zoek naar een bruidsjurk die bij je past. Misschien weet je al precies wat je wilt of wil je ideeën opdoen en kijken wat voor bruidsjurken er allemaal zijn. Op onze website krijg je een indruk van de merken die we voeren en welke stijlen bruidsjurken er zijn. Bekijk rustig ons aanbod op onze website. Als je vragen hebt kan je altijd contact met ons opnemen.


Onze collectie


Al meer dan 30 jaar voeren we collecties bruidsjurken van een aantal exclusieve merken. Elk merk heeft zijn eigen stijl, detaillering en keuze in stoffen. Doordat we verschillende merken voeren met heel verschillende stijlen vinden veel bruiden hun droomjurk in onze collectie. De merken trouwjurken in onze collectie zijn: Blue & Enzoani, Cosmobella, Cymbeline, Demetrios, Ian Stuart, Ladybird, Linea Raffaelli, Marylise, Modeca, Pronovias, Rembo Styling, San Patrick, Sincerity en White One.


Kom passen


Om echt een indruk te krijgen van de bruidsjurken kan je het beste gewoon komen passen. Maak een afspraak en kom gezellig met vriendinnen of je (schoon)moeder naar onze bruidsmode zaak. We bespreken welke stijl je aanspreekt en lopen met je door de hele collectie. De bruidsjurken die je bijzonder aanspreken ga je natuurlijk passen. Als je jouw droomjurk gevonden hebben maken we het helemaal compleet met de juiste lingerie, schoenen en sieraden. Natuurlijk maken onze coupeuses jouw jurk helemaal op maat en kom je daarna nog een keer passen. Op jullie grote dag zal je stralen in de jurk die echt helemaal bij je past. Maak eens een afspraak en kom langs, we helpen je heel graag.


Bruidsjurken merken: wat zijn de prijzen?Valkengoed Wedding Fashion biedt jou een breed assortiment bruidsjurken in diverse unieke stijlen. De jurken zijn beschikbaar in verschillende prijsklassen, waardoor de kans groot is dat je ook met een beperkt budget een fantastische jurk vindt. Dit betekent echter niet dat je iets inlevert aan kwaliteit. Zelfs onze betaalbare jurken zijn namelijk ontworpen door gerenommeerde designers en gemaakt van kwalitatief hoogwaardige stoffen. Laat onze medewerkers weten in welke prijsklasse jij een mooie bruidsjurk zoekt en wij helpen je om de jurk van je dromen te vinden.


Goedkope bruidsjurken online kopen


Goedkope bruidsjurken zijn er in vele soorten en maten. Van korte bruidsjurkjes, lange bruidsjurken, rode bruidsjurken tot zwarte trouwjurken; de keuze in goedkope bruidsmode is eindeloos bij Valkengoed Wedding Fashion. Het bekijken van trouwjurken online is een goede manier om een beeld te krijgen van de verschillende opties in onze winkel. Er gaat echter niets boven het zelf zien en voelen van de jurk. Pas wanneer je een bruidsjurk past, weet je of dit de jurk is die je op de mooiste dag van je leven aan wilt hebben. Maak eenvoudig een pasafspraak via het formulier op onze website of bel naar 033-4616229.

Bruidsjurk

Inspiratie